Linjat a€?e nxehtaa€? dhe companion, femrat shqiptare dalin hapur. Telefonata me personally MikaelA«n: Nuk shkoj me shqiptarA« dhe lesbike

Linjat a€?e nxehtaa€? dhe companion, femrat shqiptare dalin hapur. Telefonata me personally MikaelA«n: Nuk shkoj me shqiptarA« dhe lesbike

UPDATE/ Nuk fshihen mA«. Maksimumi vA«nA« njA« shirit te sytA« kur hedhin fotot e nxehta nA« online, ose nuk tregojnA« fytyrA«n gjatA« bisedave nA« chat (vetA«m A§A«shtje kohe electronic pazari). ReklamojnA« asetet trupore elizabeth sexshA«rbimin, dhe ashtu si pA«r njA« mall tA« zakonshA«m nA« ofertA«, nA« investment thonA« A§mimin a€?pA«r vetA«m kaq e aq euroa€?. Ose nA« dollarA«. Por jo nA« lekA«, pavarA«sisht se i gjithA« komunikimi A«shtA« shqip…

VetA«m se ata janA« mA« patriotA« nga mA«nyra age etiketimit, pA«rdorin fjalA«n a€?shoqA«ruesea€? nA« vend tA« a€?escorta€? J

Continue reading “Linjat a€?e nxehtaa€? dhe companion, femrat shqiptare dalin hapur. Telefonata me personally MikaelA«n: Nuk shkoj me shqiptarA« dhe lesbike”